Belysningssystem PlugShine LED-armatur för för för utomhusbruk LED 2.5 W Varmvit Paulmann 93951 Rostfritt stål f75db4

Belysningssystem PlugShine LED-armatur för för för utomhusbruk LED 2.5 W Varmvit Paulmann 93951 Rostfritt stål f75db4

Utomhusbelysningssystemet Plug & Shine är den perfekta belysningslösningen för utomhusbruk, i till exempel trädgårdar, terrasser, uppfart eller utomhusområden.
Jämfört med andra system, som arbetar med 220 V växelspänning och medför en motsvarande hög kabeldragning, förses Outdoor-komplettsystemet plug & shine med 24 V likspänning. 24 V-matningskablarna för de enskilda elementen i systemet kan helt riskfritt läggas direkt på marken eller i jorden. Jordverk i trädgården som är vanligt i konventionella system kan således utelämnas. Detta möjliggör enkel planering och realisering av ljusinstallationer. Det säkra 24 V-belysningssystemet ger största möjliga skydd mot vatten och maximal säkerhet under installation och drift.

Dessutom belyser belysningssystemet genom att enkelt ansluta komponenterna. Kreativa belysningsidéer kan implementeras snabbt och enkelt med belysningssystemet plug & shine. Det kompletta belysningssystemet öppnar upp för många strålande projekt. Alla komponenter kan köpas från en källa och är helt kompatibla eller expanderbara.

Plug&Shine Floor Mini markstrålkastare med strålvattenskydd ger dekorativt varmvitt ljus på vägar, uppfarter eller på terrasser. En monteringshylsa medföljer. Med transformatorer, skarvdonen och ytterligare lampor ur Plug&Shine-serien ställer du samman dina individuella ljusinstallationer för utomhusbruk.

Efashion Happy - Blus 95890 Mönstrad, Mörkblå,
Duschdraperi blå,

Jerod Harris

Venus,Mars and Cupid, Peter Paul Rubens, 60x40cm,

Amazons grundare Jeff Bezos är just nu världens rikaste man med en förmögenhet på runt 137 miljarder dollar som motsvarar ungefär 1,2 biljarder kronor. Det var sommaren 1994 som Jeff grundade e-handelsföretaget Amazon som idag ligger i topp som världens högst värderade bolag. Ett år före, 1993 så hade Jeff och hans fru MacKenzie gift sig, och det var inte långt före det som paret träffades på en arbetsintervju som bestämde sig för att bli ett par.

På dessa år som Amazon byggts upp så har Jeff kunnat bygga upp en förmögenhet på runt 137 miljarder dollar. Men nu när paret ska skilja sig efter 25 år tillsammans så kan MacKenzie kräva att få hälften av denna förmögenhet eftersom paret ej har något äktenskapsförord skrivet. MacKenzie kan alltså kräva att få 66 miljarder dollar eller 586 miljarder kronor efter skilsmässan.

Poster - Djungel papegojor No.2 30x40cm,Poster - Together is our favorite place to be No.1 30x40cm,

Denna skilsmässa riskerar nu att ta över första platsen som världens dyraste skilsmässa. Tidgare var det den ryska oligarken Dimitri Rybolovlev och Elana Rybolovleva som hade den dyraste skilsmässan där Dimitri fick betala 30 miljarder kronor till Elena.

Jeff och MacKenzie säger dock att de haft ett långt och fint äktenskap och skiljer sig som vänner.

Uppgifter till New York Post säger dock att MacKenzie troligtvis inte ska försöka göra en uppgörelse där maken måste sälja aktier då hon hellre vill att familjens förmögenhet fortsätter att växa.

Det preliminära valresultatet låter vänta på sig. Vid 23.30-tiden hade 6 307 av 6 325 valdistrikt hunnit räknas.

Valresultatet hittills är så jämnt att det växelvis bara skiljer ett eller två mandat mellan de rödgröna partierna och allianspartierna, till de senares nackdel. För tillfället leder de rödgröna med 144-143. Sverigedemokraterna har 62 mandat.

vidaXL Barstolar snurrbara 2 st konstläder 40x47x105 cm svart,

I måndags tog SD ett mandat från C sedan en felräkning uppmärksammats. Då skiljde det bara sju röster till SD:s fördel. När räkningen sedan fortsatte fick C tillbaka mandatet igen, bara för att få se mandatet glida över till Sverigedemokraterna ännu en gång. Under onsdagen fortsatte mandatet byta ägare ett flertal gånger, men för närvarande finns det hos Centern, som nu denna gång innehaft mandatet sedan omkring 18.30.

Recreation by our Gallery,Alexander Roslin,50x40cm,Med ram The Blå Vase,Paul Cezanne,61x51cm,

Samtidigt har Miljöpartiet höjt sin röstandel aningen, från 4,3 till 4,4 procent, något som ledde till att partiet i alla fall för tillfället fått ytterligare ett mandat på Socialdemokraternas bekostnad.

På onsdagen dök nya uppgifter upp om drygt 1 100 felregistrerade röster, från valdistriktet NÖ Väsby i Höganäs kommun. Rösterna i regionvalet hamnade i riksdagsvalets räkning, men enligt Valmyndigheten påverkar det inte resultatet.

Teletubbies Pappersassietter,

Samtidigt som de sista rösterna räknas pågår en total omräkning av samtliga röster, vilket alltid sker. Det slutgiltiga valresultatet väntas vara klart först på fredag.

Den 25 september öppnar riksdagen. Men redan dagen före ska ledamöterna välja talman och vice talmän för perioden 2018–2022. Partigrupperna nominerar kandidater. Praxis har sedan 1982 varit att talmannen väljs från det största partiet i den grupp som har majoritet.

Orange Sky,Vincent Van Gogh, 50x40cm,

Om Stefan Löfven sitter kvar ska riksdagen rösta om det senast två veckor efter att den nyvalda riksdagen har samlats. Talmannen bestämmer exakt tidpunkt. Alliansen har gått ut med att man kommer att rösta emot Löfven som statsminister.

Ljusstakar grön marmor och mässing,

Om det skulle ske, så är det talmannens ansvar att ta fram förslag till ny statsminister. Om en statsministerkandidat inte godkänns – vilket aldrig inträffat – görs ett nytt försök. Sammanlagt kan talmannen lägga fyra förslag. Om inget av förslagen godkänns ska extraval hållas inom tre månader.

pic.twitter.com/Gb10BDb0x0

— Jeff Bezos (@JeffBezos) 9 januari 2019

“Vi vill göra folk medvetna om en utveckling i våra liv. Som vår familj och nära vänner vet, efter en lång period av kärleksfull utforskning och prövad separation, så har vi bestämt oss för att skiljas och fortsätta våra delade liv som vänner. Vi känner oss otroligt lyckliga över att ha hittat varandra och är djupt tacksamma för varje år vi har varit gifta med varandra. Om vi hade vetat att vi skulle separera efter 25 år, så skulle vi göra om det igen. Vi har haft ett bra liv tillsammans som ett gift par, och vi ser också en underbar framtid framåt, som föräldrar, partners i företag och projekt, och som individer som jagar risker och äventyr. Vi förblir en familj och vi förblir vänner”.